DIY ge din Billy-bokhylla nytt liv

 

 

bild: Josefine Adde Dahl

 

Här kommer ett enkelt DIYtips för att ge din Billy-bokhylla nytt liv! Det fungerar också på andra liknande vita bokhyllor.

Jag målade om min lilla Billy för tio år sen på det här sättet, och jag tycker fortfarande att den är väldigt snygg. Det är ett perfekt sätt att lägga till mer färg i ditt hem.

Genom att måla ”insidan” av bokhyllan så får den ett helt annat djup än när den är helt vit. Färgen ramar också in det som står i hyllan.

Min personliga favoritfärg i det här sammanhanget är mörkrött! Rött symboliserar eld-elementet i Feng shui, vilket går bra ihop med trä-elementet som själva hyllan representerar. Rött är magnetiskt, det drar alla blickar till sig. Om man vill ha en lite mer nedtonad färg skulle man kunna välja en grå, beige eller kanske ljus-rosa nyans.

Mina favoritfärger kommer från Auro. De tillverkar helt ekologisk och biologisk nedbrytbar färg av hög kvalitet. Den är helt fri från plast till skillnad från de flesta väggfärger. Färgen har väldigt fin lyster också. Att använda alla typer av naturmaterial stärker Tao (typ trivseln) i feng shui eftersom att det skapar en connection till naturen. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *